Diensten

Scroll naar benenden.
Onze specialiteit

Voegwerk

Wij voeren alle soorten voegwerk uit voor onze klanten, denk hierbij aan vierdiepte voeg, platvol gladde voeg, schaduw voeg en de gesneden voeg. Wij kunnen ieder project in prachtige staat herstellen, van gebouw tot monument. Wij lopen nergens voor weg.

Onderhoud is belangrijk.

Gevelrenovatie

Een gevel verdient onderhoud, renovatie is hier een onderdeel van. Van het weghakken van de oude voeg, het opnieuw voegen, reinigen en impregneren tot aan het herstellen van metselwerk. H. Koops Voegwerken & Gevelrenovatie kan iedere klus op het gebied van gevelrenovatie aan.

Uw gevel als nieuw

Gevelreiniging

Voordat de gevel opnieuw gevoegd kan worden is het belangrijk dat de gevel goed gereinigd wordt. Dit doen wij door de oude voeg eerst te verwijderen van de gevel, hierna gaan wij met onze hogedrukreiniger aan het werk. Wellicht iets voor uw gevel? Neem contact op.

Piekfijn in orde

Schoorsteen renovatie

Heeft u in uw schoorsteen scheuren zitten, missen er stenen of heeft het gewoon een opknapbeurt nodig? H. Koops Voegwerken & Gevelrenovatie helpt u graag verder. Wij zijn hier dermate gespecialiseerd in dat wij iedere schoorsteen kunnen renoveren!

Reparatie van uw metselwerk.

Metselwerk Reparatie

H. Koops Voegwerken & Gevelrenovatie is gespecialiseerd in het repareren van gevels die letsel opgelopen hebben. Van gaten tot scheuren in het metselwerk, wij helpen u graag verder.